U moet weten dat ik een ouderwetse kokkin ben. Ik maak mijn pannenkoekenbeslag nog ouderwets met bloem. Ik vind die pakken dan altijd al redelijk gemakzuchtig. Toen daar de shakers bij kwamen, dacht ik dat het niet erger kon, maar jawel. Daar was het dan: beslag in 10 sec. klaar. Aangezien ik na een dutje iets te laat wakker werd, had ik enige haast. Ik kreeg eters die pannenkoeken verwachtten. Snel naar de supermarkt en ik waagde mezelf aan de 10 sec. beslag.
Ik klopte me het ongans, zeker 26 seconden. Eenmaal aan het bakken, bleek ik een nieuw pak nodig te hebben. Ik dacht aan de 10 seconden en besloot, tijdens het bakken, dat ik makkelijk even nieuw beslag kon maken. Echter, deze keer was ik 38(!!) seconden bezig. Hierdoor verpieterde dus de pannenkoek in de pan. Een waar drama, kan ik u verzekeren.
Ik moet u wel bekennen, dat ik de pannenkoeken best smakelijk vond, eerlijk is eerlijk. Maar voortaan prefereer ik toch weer vers beslag.
Met vriendelijke groet,
KT