Alsof het nog niet bananerig genoeg was afgelopen week, besloten we wel dat de moorkoppen even klaar waren. Dus we wilden eens wat anders. ‘Hee bananensoezen!’ Sprak lief blij. Terwijl ik een kleine braakneiging weer wegslikte dacht ik: ach wat. Is weer eens wat anders. Op soezengebied dan. Staat ook leuk op de blog. Bananenblog + Moorkoppen = Bananensoezen. Toppie. 4 voor de prijs van 2… Wat is dat toch met bananen en aanbiedingen? Lief wist het: door mijn actie van vorige week hebben supermarkten meer bananenzooi ingekocht maar het bleek maar een eenmalige actie. Nu alles dus in de aanbieding. Ach joh, zo ben ik. Alles om de economie te stimuleren.

Maar goed. Gisteren dus een soes. Zat er alleen maar room met bananensmaak in! Geen manier van doen, zo vond ook lief.
Mijn vullingen sprongen behoorlijk hard uit hun kiesjes en dat was dus geen succes.
Maar goed, nog twee soezen over he. En Kimske laat zich niet kisten. Toch nog bananen over. Dus ik snij die soezen open, lepel die gore room eruit, prop er bananen in en hop, voor moi en lief. Lief begon al te mopperen over de banaanloze bananensoezen, ik hield mijn mond en begon vast. Lief begon ook…. EN HIJ PROEFTE T NIET! Hij merkt t verschil gewoon niet. Al die moeite….

Lief merkte t wel toen hij de keuken inliep: room everywhere.

4 thoughts on “Soezen

  1. Pfff, allemaal lekker, hihi. Was het ook daadwerkelijk lekker uiteindelijk? Ik heb je trouwens mijn wachtwoord voor de protected blogjes gestuurd via mail. Hoop dat je deze hebt ontvangen.

  2. Whahah, prachtig. Ben je er doorheen nu, door die bananen…anders stuur ik je wat recepten.

    Fijne dag vandaag, Elise

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website