Geachte Sint,

Ik moet u bekennen, dat ik eigenlijk niet meer in uw bestaan geloofde. Ik weet het, kolder natuurlijk. De kids in mijn klas wisten mij te overtuigen. Een aantal hadden namelijk tóch een schoenkadootje, terwijl u diezelfde dag aankwam in Egypte.
U kunt, naar mijn idee, wonderen verrichten.
Daarom, beste Sint, waag ik een poging om u, heel brutaal, toch een verlanglijstje te sturen. Ik kan mij van vroeger herinneren, dat ik dingen waarvan ik dacht, dat ik dat nooit zou krijgen, toch kreeg.
Ik heb een bescheiden lijstje. Niet van die waslijsten zoals vroeger, waarvoor mijn excuses.
U kunt mijn decembermaand echt echt écht mooier maken, lieve Sint.
Bijgevoegd het lijstje.
———————————-
1. Mijn aller, allerliefste mamsie. Zodat mijn dagen weer mooier gekleurd zullen worden. De keuze voor mijn eigenste mamsie is simpel: zij vond mij de liefste dochter, ik haar de liefste mamsie.
———————————————

Ik snap best dat het lastig in een schoen te proppen is. Maar u mag haar ook op de bank zetten. Ik wil haar ook ophalen hoor, als dat logistiek handiger is.

Met vriendelijke groet,

Kimske

10 thoughts on “Verlanglijstje@sint.erklaas.nl

  1. Slikt. Als de sint echt wonderen kon verrichten, dan denk ik dat hij deze wens zonder meer in zou willigen. Als ik wonderen kon verrichten, zou ik het ook doen. Sterkte meid, deze (feest)maand.

  2. Wauw kim. mooi geschreven weer!

    als het kon, was het toch weer allemaal veel leuker!
    kerstdagen ook weer gezelliger.
    weetje nog met iedereen in het restaurant de witte bergen? toen was het echt heel druk en gezellig!

    ik mis tante Joke ook nog steeds heel erg

    groetjes

  3. Een verdrietige blog die ik toch even met een glimlach moest lezen, wat heb je dat mooi verwoord. Kom hier net binnen en wat schrijf je onwijs mooi over je gevoelens…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website