Sinds de feestdagen vorig jaar woon ik bij mijn vriend, nadat wij welgeteld 2 maanden samen waren!
van daaruit was ik druk bezig voor de 50e verjaardag van mijn moeder.
Al snel deed Bob zijn intrede, een golden retriever die helaas weer terugmoest naar het asiel, we bleken niet ehct goed voorgelicht te zijn, waardoor wij thuis ontdekten dat Bob zeer happerig was.
Spoedig kwam de opvolger van Bob ons huis binnen: MAX. 2004 heeft zo ongeveer in het teken gestaan van alle problematiek rondom deze schat, en het begint erop te lijken dat we het wel gaan redden met hem.
Ik nam een baan aan bij visio, waar ik werkte als inval in de groepsleiding op een woonvorm voor verstandelijk gehandicapten.
Na een paar maanden heb ik deze baan weer opgezegd, mijn studie en de begeleiding van Max vergten iets te veel van mij, naast mijn onregelmatige werktijden.

Ik werd moderator bij het leukste hondenforum wat er is, www.blafforum.nl, waar ik het nog steeds erg naar mijn zin heb.

Op de valreep werden 2 vrienden van mij ouder: Leontine beviel van dochter Feline, Ciprian werd vader van zoon… ? ( roemeense naam ;))

En 2005, wat gaat 2005 brengen. In ieder geval zal dit jaar in teken staan van mijn stage, en hoop ik al een begin te kunnen maken aan mijn afstudeeronderzoek.

Ik wens jullie allemaal een knallend nieuw begin!!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website