Verwend nest als ik ben, gebruik ik altijd klontjes. Gesuikerde klontjes. Of geklonterde suikertjes?
Hoe dan ook. Ik greep mis. Die routine: koffiezetten, melk opwarmen, suikerpotje open en met de vingers een klontje eruit vissen. Maar toen greep ik dus mis. Kon nog net mijn hippe potje met koeien in Delfts blauw (Blond Amsterdam) opvangen. Uit nood maar even gewone suiker in dat potje.

Nu drink in thee zonder suiker, koffie met. De keren dat ik thuis koffie drink is helaas op één hand te tellen. Nee niet per dag maar per 2 weken. grom.
Dus ik ben er na die twee maanden nog niet aan gewend. Aan die korrels. Dus íedere keer doe ik dat potje open, grabbel met mijn handje en DAMN! Weer suikerkorrels. plakkerdeplak. Afspoelen. Zonde. Waarom is koffie zo heet? Anders kon ik met mijn gesuikerde vingers roeren.

Dit probleem is al eens eerder voorgevallen. Toen ik uit wanhoop toch maar weer klontjes kocht. Was ik aan het leed dat LE_PEL heet gewend. Zie maar eens met een lepel een klontje te pakken. Zonder te spieken!

5 thoughts on “Suiker op mijn vingers.

  1. Klontentangetje …? je vertelt het wel grappig. Ik gebruik zoetjes, weet je hoe smerig suiker dan is beeeeh

    Fijne avond, Elise

  2. Gewoon stoppen met koffie drinken. Dat is duidelijk! Want wat is nu belangrijker? Je twee-wekelijks kopje koffie of je prachtige BLOND AMSTERDAM suikerpotje? Nou? Nou?

  3. Hihi ik drink nooit koffie, zo vies vind ik dat!
    Thee wel lekker mét suiker hihi

    leuk je nieuwe site, alles oke met je?
    xxx

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website