Dus wij staan daar met een makelaar een potentieel nieuw huis te bezichtigen. In de achtertuin verbaas ik me over het vrije uitzicht. De makelaar heeft het over een creatieve buurman, met zijn eend. Dus ik kijken of ik ergens een houten bord zie met een eend ofzo. Maar niets. Ik lach wat schaapachtig mee. Lief vind het leuk. Hij heeft de eend wel ontdekt.
Eenmaal boven keken we nogmaals op de tuin. De makelaar mevrouw (makelaarster?) van de verkopende partij zegt de eend nu ook te zien. In de tuin niet, maar zo van bovenaf duidelijk wel. Haha tis wat. Maar ik zie eend nog steeds niet. Wel een garage die openstaat. Ik tel 1 en 1 bij elkaar op en kom uit op: een lelijke eend, als in: auto! Hahahah nou wat een pret. Ik uitleggen dat ik in de tuin zocht naar een eendjes-eend. Niet naar dit. Goddank zei ik niet ‘auto’. De makelaar keek me aan en zei dat ie het geinig vond, zo’n uitzicht. Waar de hell heeft die man het over, denk ik bij mezelf. Maar lief maakt het erger met zijn opmerking: ‘zo, nu is het echt duidelijk, man man heeft die buurman niets beters te doen’. En ik snap er nog steeds geen jota van. Pas in de andere kamer zie ik het. Ik lach het uit, iedereen kijkt me aan. ‘ooooh, díe eend! Jaaah, prachtig’

Zoekt en gij zult de duck vinden. Inderdaad. De woningprijzen zijn meteen gestegen met zoiets…

Morgen de oplossing. Of woensdag misschien

10 thoughts on “Eendje.

  1. Uhm, ik zie het niet. Maar misschien zijn het de tegels?? Of heeft de buurman permanente beschikking over het weer en kan hij eendjes-wolken maken??

  2. nou kim ik denk dat de buurman een “lelijke eend” in de tuin als honden hok gebruikt.
    groetejes

  3. jaa ik zie het.. zo ineens hop… hahahah grappig..
    gister kon ik het niet ontdekken maar nu ineens zag ik het..

    uhm even denken of k op subtiele wijze kan laten weten wat ik denk dat het is..
    nee ik km er niet uit.. maar ik zie het wel.. wel knap dat je zoiets kan maar het is niet aan bij besteed…

  4. kim ik zie het nu ook het is wel een hele zwarte eend hoor eend ik vind het wel logisch dat je het niet in eens zag.

    groetjes leen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website