Gat in mijn hand spaarpot

Ik heb al voor zover ik mij kan herinneren een probleem met sparen.. Vanaf toen ik klein was heb al een spaarpot, zo eentje die openkan aan de onderkant en dat je het geld er dan uit kan halen. Bij mij bleef hij nooit langer dan een week dicht, ik vond het altijd zo leuk om met mijn 3 euro naar de bart smit te gaan en dan alles uit te geven. Het leek een soort hobby. Als ik nu bijvoorbeeld mijn geld uitgeef aan bijv kleding en ik kom thuis dan voel ik me altijd een stuk rijker. Terwijl ik eigenlijk 100 euro armer ben… Maar even over de spaarpot, nu had ik dus laatst een spaarpot gevonden die niet open kan =D (!!!) Die moet open met een blikopener, dan issie dus kapot.. Spaarpot koste wel 1 euro dus zonde om dan gelijk na 1 week kapot te maken. Ik wás dus helemaal blij met mijn nieuwe werkende spaarpot Tot mijn beste vriendin langs kwam en trots vertelde:Ooh! Die kan je ook gewoon openmaken door met een lepeltje in het gleufje te gaan, dan het lepeltje optillen en je kan je geld pakken, je kan hem trouwens ook weer makkelijk dichtduwen! =D Gewoon een tip!

Ghhhrmmmpppfffff……….

7 thoughts on “Gastlogje van nicht A. bekend als Noekske

  1. Haha da’s dan balen he.. Misschien toch maar zo eentje halen die je moet stuk slaan om het geld er uit te halen. Of een rekening nemen waarop je wel geld kan storten maar het er pas na een aantal jaren kan afhalen.

  2. Ben blij weer de site te hebben gevonden.. Heb maanden zonder moeten doen!! Gelukkig meldde Noekske me vandaag het goede nieuws dat hij nog wel bestond! =D

  3. Oh…das minder. Ik had ook een dichte spaarpot maar helaas heeft manleif hem open gemaakt, hij had kleingeld nodig om te parkeren, grrr.’

    Fijne maandag, Elise

  4. Haha, ik haal gewoon geen contant geld meer… maarja, je kunt nu ook overal kleine bedragen pinnen. Hoe oud is nichtje?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website