mja. Mag ik vanavond met jouw pas tanken?? Heb verdorie bij 3 (!!) pompen mn pasje in en uit gegleufd, maar no way en er zit nu nog ong. een druppel in. Maak t morgen over dan.

xx

Dit mailtje staat standaard ingesteld, dat hij elke maand verstuurd wordt naar lief…

‘Pas ongeschikt’
Altijd en overal. Nieuwe pas aangevraagd, zowaar kreeg ik nóg vaker ‘pas ongeschikt’ te zien. Is niet fijn als je nog maar één druppel benzine hebt.
het feit dat afschrijvingen die in het weekend gedaan worden, tegenwoordig pas ná het weekend zichtbaar zijn, waardoor je altijd denkt meer geld te hebben en dus nog meer koopt, maakt die fijne Postbank nog gezelliger. Maar verder hoor je mij niet klagen hoor. Ik heb nl. wél een coole opgepimpte pas met foto van huisdieren (how cheesy). HA!

8 thoughts on “Postbankpasjes

  1. Dat had ik dus ook met mijn postbankpas bij de kaartautomaat op het station, toen ik grote haast had om de trein te halen!! Tot 3 keer toe kreeg ik m weer terug, maar de 4e keer pakte hij wel gelukkig. En dan is de mijne nog niet eens gepimpt 😉 (zou dat kunnen met een zakelijke rekening? stoer mijn bedrijfslogo erop!!)

  2. Volgens mij is dat de benzine maffia, want ik ben Rabobanker en heb dat euvel ook iedere zoveel weken. Als ik zonder druppel bezine aan de pomp sta. En ik weer die kuttige melding krijg. En hoop dat ik nog tot thuis en terug gerold kom.
    Is maar één keer misgegaan. Toen stond ik daar. Auto helemaal dood. Ben ik naar het tankstation geduwd. Heel gezellig.

  3. Zo daar zou ik supergestoord van worden. Mijn pas weigert (tot nu toe, klopklop) nooit dienst gelukkig!

  4. @Lisa: maar mijn oude pas had het ook… 🙁
    @Cindy: vraag t eensch na! Of ontwerp een logo dat lijkt op t logo van je bank..
    @Joeltje: jeeess zelfs dat ‘op t laatste druppeltje naar de pomp rijden hebben we gemeen. Creepy!
    @Astrid: Een trouwfoto pas? Oh man das pas erg! Dat er zo’n grommende leeuw naar je jurk staat te kijken..
    @Karen: Wacht maar af.. gna gna gna

  5. Hoe cool zo´n gepimpte pas!

    Ik heb er 1, knal roze met de tekst: get out of my way, i’m shopping
    En de andere staat vol met goudvisjes

    Maar mijn mooie knalroze pas begint een beetje wit te worden. Het roze vervaagt een beetje zeg maar. Misschien iets minder gaan shoppen?

  6. ik haat de postbank. alleen al om het gierige dat het geld direct van je rekening af is, maar dat het nog minstens 2 dagen duurt voordat de ontvanger het krijgt. nee, geef mij maar de rabo! 😉

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website