Ja nu log ik best geregeld over de Vent. Lekker makkelijk slachtoffer zeg maar. Maar uiteraard moet alles met een flinke knipoog genomen worden. tuurlijk ist waar, hij heeft soms van die heerlijke ehm.. mannenlogica (te laag gegrepen voor ons vrouwen).
Maar toevallig is mijn vent wel de allerallerallerliefste vent van de wereld. Zo.
Krijg ik het dopje van de oliebijvul unit niet open? Lief komt helpen. Een slangetje. ‘hee hoort dat zo?’ ‘Eeeeeeh, lijkt me niet nee!’ Even starten en dan hoor je alleen maar: Brrrrwoekwoekwoekwoekprrrrrsssp…. en dat was het dan. AU.

Maar diezelfde schat staat wel 2 uur te vroeg op om mij naar mn werk te brengen, zodat ik niet 45 minuten met bus hoef. En die zelfde schat gaat gewoon stiekem, omdat ie toch al wakker is, met míjn auto naar de garage, om me een uur later te smsen dat ie t weer helemaal doet! Woehiewoe!

Op het nieuws iets over huishouden dat nog steeds helt naar de vrouw. Maar hier ist netjes verdeeld. Zo stofzuig ik NOOIT en de afwas waag ik me ook niet aan (ja ik heb een vaatwasser, de Vent-o-matic). Eerlijk verdeeld hebben wij dat. Echt eerlijk. Want waarom zou ik meer doen dan hij, terwijl ik ook fulltime werk?
Mijn vent snapt me als ik eens in de maand vroeg naar bedje wil omdat buikpijn. En dan gaat de schat zonder mokken míjn rondje met de hond lopen. Dat doet ie allemaal. Alleen beetje jammer dat ie alleen zijn eigen sokken rolt. Maar goed. Whatever.
Had ik al gezegd dat de vent ook de kattenbakken doet? Nee? Nou dat doet ie dus wel. HA!
En nu niet denken dat ik een lui wicht ben: ik zorg voor de was én sokken, ik kook elke avond en ik doe de badkamer, toilet, ramen en ik hou t huis verder schoon. Oke, lief dweilt. Doet ie ook. En de keuken, hetzij oppervlakkig. Ik ben voor de grondige boenerijtjes.

Zo. Ik heb de beste vent van de wereld. mijn lieffie!

————-
Zo. Mag ik nu dan een Wiiii? ik ben afgestudeerd (al een paar maanden) en bijna jarig, immers.

8 thoughts on “Lekker puh!

  1. en zo is het maar net! Ik doe ook nooit stofzuigen en ook nooit dweilen. En bed verschonen (ook al zo ergerlijk werk) hoef ik gelukkig ook bijna niet te doen. Mannen zijn soms ook nog ergens goed voor 😉

  2. OEHOE, dat iis een relaxte kerel dus eiigenlijk. En ik wiil ook een wii…

    Zie net dat je juf bent, dat ik dat nu pas doorheb zeg.

  3. ik klaag ook niet hoor.
    die van mij kookt en strijkt (als er formule 1 op is tenminste)
    en zorgt in het weekend altijd voor het ontbijt….jammie!

  4. Klinkt inderdaad als trouwmateriaal (heb net even je andere stukjes gelezen). Die van mij heeft als motto als je vies maakt, moet je ook schoonmaken, terwijl ik vind dat je moet poetsen als je tijd (over) hebt. Maar wel fijn dat die van jou het zonder mokken allemaal doet 😉

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website