Is dat je een dvd(serie) koopt of huurt, want je wil niet illegaal doen. Maar dan zet je die dvd aan, een beetje serie kost je al snel €50,-, word je eerst doodgegooid met reclame. Je betáált er voor, maar eerst reclame. En het knopje ‘menu’ werkt dan ineens niet.
Dan zou je toch bijna gaan illegownloaden…

9 thoughts on “Wat ik niet snap

  1. Dat is nou juist het ideale moment om nog even wat drinken in te schenken en een zak chips te pakken, nog even naar de wc en je thuispak aan te trekken 😉

  2. mmm, ik koop geen serie’s idd om die zooi die je er gratis bijkrijgt. En ik vind dat we al meer dan genoeg betalen. Ik kopieer ze wel van vrienden, zonder zooi. Zonder reclame.

    Groetjes en fijn weekend

  3. Ja herkenbaar….illegaal is in ieder geval goedkoper.

    Maar ik ben een van die laatste mutsern in cyberland die bij god niet weet hoe ze een film moeten downloaden

  4. Ja klopt! Da’s heel heel heel beroerd. En dat je niet door kunt ‘spoelen’. Het moest verboden worden. Misschien een actiegroep beginnen?

  5. Ik wordt helemaal kriegel van de boodschap van Brein (of bedoelde je die?) dat ik niet mag kopieren, of in niet huiselijk kring mag vertonen.

    Uit wraak download ik dus wel is wat!

  6. @Saar: nee die bedoelde ik niet maar dies wel irri! Heeeeeel irri! Het feit dat je een dvd hebt geeft toch al aan dat je NIET kopieërt?!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website