Al weken worden wij bestookt met brieven van een incassobureau, over een rekening die we wel op tijd betaald hebben. De gemaakte kosten worden toch op ons verhaald.

Al weken bel ik met Oxxio, daar komt de oorspronkelijke rekening vandaan. Al weken hoor ik dat ik die kosten niet hoef te betalen want ik had betaald.

Vandaag nadat ik een brief van incassobureau kreeg, incassobureau gebeld, krijg ik zo’n miep aan de lijn die denkt dat ieder mens wanbetaler is. Ze nam me totaal niet serieus, toen ik zei bewijs te hebben dat ik wel op tijd betaalde zei ze dat ze daar geen boodschap aan had en dat er gewoon betaald moest worden. En ze wilde ophangen.

Ja en toen he. Ik wist niet dat ik t in me had. Ik schaam me een beetje maar zei dus:

‘Wat is dit voor een asociale teringzooi daar! Nou je hoort nog van me Truus! Mij een beetje voor leugenaar neerzetten! Nou dan hebbie mooi de verkeerde voor je!’

En dat in plat Utrechts….
Mijn moeder kwam uit Utrecht en blijkbaar heb ik toch haar temperament meegekregen. Kim die anders bijna bekakt praat , met d’r gooise tongval ( waar ik ook weer niet blij mee ben, maar ja)

3 thoughts on “Uutregs erfenisje.

  1. You go girl! Belachelijk dat jij afgezeken wordt door de fout van iemand anders!

  2. Zeg, dat is toch niet de firma Interim Justitia, he? Naar dat incassobureau doet Vara’s Radio Kassa namelijk al een tijdje onderzoek en die blijkt er mafiapraktijken op na te houden, waar Al Capone zelf nog jaloers op zou kunnen worden. Daar kun je eventueel ook je klachten over malafide incassobureau’s kwijt.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website