Ja je leest t goed. Hoofdletter.

De Vent. Ik kan niet zonder mn mannie hoor… Maar mannie heeft soms echte mannie manieren… Nu heb ik niet te klagen, hij ‘helpt’ in het huishouden:

Lief heeft als huishoudelijke taak elke week dweilen. Dat doet ie heel trouw, maar alleen dat. 4 uur na zijn dweilsessie, nam ik deze foto:

Lief is ook Hoofd Afwas:

Als ik dan vraag waar al die sponsjes voor dienen en waarom dat vaatdoekje zo ranzig daar ligt, kreeg ik een verklaring:
– een spons voor de glazen – een spons voor de rest – een spons voor het aanrecht, en dat doekje is voor de kotsjes van de beestjes!!

Soms koop ik een megapak sponsjes zo’n hele lange trits. Die passen niet in het kastje. Maar liefje heeft daar een gepaste oplossing voor:

4 thoughts on “De Man.

  1. Hee, je bent er toch weer! Goed dat je weer je belevenissen met ons deelt.
    Erg gelachen om de foto’s. Tip: prijs de Vent de hemel in, anders kapt ie. Blijf er gewoon de humor van inzien. Mannen kijken gewoon op hun eigen manier, ze zien alleen de dingen die bewegen (jagers, he).
    Nog n tip: koop kleine pakjes met sponsjes… (hoewel dit wel erg leuk staat 😀

  2. Oei, hij is leuk, jouw mannie maar ik vermoed dat het echt een mannie is, nee, ik weet het wel zeker. Gave oplossing, dat van die sponsjes!

  3. @ Marlieke: Ik heb dat al es laten zien ja, maar helaas. Nu maar de afspraak dat hij elke avond na t afwassen de doek in de wasmand gooit, ik leg er ’s morgens weer een nieuwe neer. Hopen dat dat werkt. En geen kotsjes meer opruimen en dan op t aanrecht leggen, hoe ranzig 😉

    @ Boekwurm: Ik prijs vent altijd de hemel in, om hem daarna fijntjes te wijzen op de dweilemmer. Kleinere pakjes kopen; tja, soms zijn ze in de aanbieding he!

    @Lila: Ja man is een echte man wanneer t hem uitkomt.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website