De ah was dicht. 2 Hele dagen, wegens verbouwing. De hel. Ten eerste wil ik niet dat de AH dicht is want zondag is al een crime. Ten tweede haat ik verbouwingen. Ten derde kan ik er niet tegen als alles weer ergens anders staat. Je kunt er prat op gaan dat dit wél het geval is als de supermarkt verbouwd is. En zo ging ik, gewapend met een plattegrondje, de nieuwe AH in. Ze waren nog niet helemaal klaar, grom.
Maar het gedeelte dat wel klaar was, ja dat was klaar. Zo hadden ze weer chocopads van Nutricia (whop, nu niet meer!). Zo verkopen ze nu ook haarverf, en das een hele geruststelling na mijn laatste avontuur ( juf, het is echt paars hoor…). Maar toen, ja toen ging mijn huisvrouwenhart kloppen. Het leek wel of de complete blokker in de AH stond. Ze hadden emmers, in 3 maten! En verschillende vloerwissers! En ook strijkplanken! En teiltjes, hele lieve kleine en hele stoere grote. Het assortiment schoonmaakmiddelen was drastisch uitgebreid. Mijn leven zou voorgoed veranderen, ik ga alles uitproberen, ja, ik word huisvrouw van het jaar! Elke avond als lief thuiskomt, zal een nieuwe geur hem weldadig tegemoet komen. Ja! Ik zag het leven weer helemaal zitten! Het is geweldig! 8 soorten poetsdoekjes, mine mine mine!

Maar toen kwam ik thuis. Ik wist gewoon niet waar te beginnen! Welke van de 5 schoonmaakmiddelen zou ik nemen? Welk poetsdoekje? Zorgvuldig woog ik alles af. Na het boenen en dweilen kwam een apart aroma mij tegemoet. Niet die frisse, nee nee. Een beetje aparte lucht.. als een hele slechte w.c. blok.

Tja. Lavendelschoonmaakmiddel om mee te soppen, limoen voor de keuken en rode bloemen voor de vloer was misschien niet de meest succesvolle actie nee. Inderdaad. Maar ken je dat gevoel? Als een kind met teveel speelgoed. Gewoon niet kunnen kiezen. Het is een drama. Temeer omdat ik geen ruimte meer heb in mijn schoonmaakkastje.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website