Helaas heeft lief niet gewonnen. Ik heb aan een mini challenge van tmobile meegedaan. een foto van jezelf sturen dat je mobiel aan het werken bent. Ik op de wc gaan zitten met laptop. mijn foto scoorde ruim 200 stemmen en gemiddeld 4 sterren. Maar de uitslag werd maar niet bekend. De wedstrijd deed t ook helemaal niet goed. ik mailen wanneer de uitslag kwam. Antwoord was na 3x gemaild te hebben !! dat t deze week bekend zou worden. V andaag kwam ik de t mobile man tegen en vroeg er maar eens weer naar. De winnaars hadden al bericht!? Ik was een van de weinigen diie geen foto van internet had geplukt en ze zouden 5 foto’s met eem MDA belonen.
De uitslag staat nergens op internet … Ik denk dat er helemaal geen winnaar is. Oplichting dus!!! Jammer dat ik geen screenshot gemaakt heb, maar weet ineens weer waarom ik tmobile opgezegd had…

4 thoughts on “kim dr challenge…

  1. Life sucks !!! Daar gaat mijn ritje in de Chrysler. I am not amused!

  2. Dus al die kliks/stemmen op je foto waren niet van jou ??? 🙂
    Maar over die screenprint misschien heb ik nog wel iets 🙂
    Maar je hebt gelijk omdat het aantal bezoekers/stemmers tegen valt is nog geen reden om die tel’s uit te delen 🙁

  3. @maarten: Jij bent toch niet meester Maarten? En je hebt een screenshot? HELP!De stemmen voor lief waren echt voor lief hoor… Maar er was dus ook een minichallenge, waar ik aan meedeed. Met een foto van mij op de plee.

  4. Meester Maarten ha ha nee dat niet.
    en ja ik heb meer als een screen shot!:)
    en ja ik bedoel de minichallenge
    en ja ik ken de foto

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website