Lief zit in de laatste voorronde. Natuurlijk wilt hij naar de finale!

Daar kun jij bij helpen!

Stemt allen:
KLIK

En laat even weten als je gestemd hebt! Ik verloot een Otazu-ketting onder de stemmers!

8 thoughts on “Woehoe de tweede ronde….!

  1. Ik ook, maar wat valt er te winnen voor jullie? Dat is me nog niet echt duidelijk. Leuke presentatie en dat in 1 minuut! Netjes.. Goede jaarwisseling voor jullie…

  2. Er gaan 6 mensen door naar de echte Challenge. Dit levert veel publiciteit op en dat is goed voor de zaak 🙂 De uiteindelijke winnaar krijgt een Chrysler Grand Voyager.

  3. Ik moet nog een aantal stemmen hebben.. Je hoeft maar drie veldjes in te vullen en je maakt kans op een notebook van Sony 😉

  4. He Kimske, ik heb al mijn e-mailadressen maar ff in de strijd gegooid. Dus dat krikt de stemming wel weer aardig op, dacht ik zo. Of is dat verboden? Nou, in dat geval was het per ongeluk. Laat die ketting maar zitten, ik wil liever een ritje mee in de Chrysler, als prijs.

  5. Euh… Nu stond ik vanavond in de lokale supermarkt.. ik overweegde of ik Spa fruit of Dubbelfris zou nemen… gaat mijn mobiel. Iemand van Damian Crysler aan de telefoon: of ik vragen wilde beantwoorden??? :S Ik zei best, maar sta NU boodschappen te doen. Dus ik wordt nu terug gebeld….

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website