Afgelopen dagen flink griepig geweest, met name in de buikstreek zeg maar 😉 Vrij weinig meegemaakt dus. Stage loopt nog altijd helemaal top.
Ik zou eigenlijk ook niet weten waar ik een logje over kan schrijven. Dat heb ik de laatste tijd wel meer. Geen idee hoe t komt.
De wasmachine is immers gemaakt: er zat een sok in. Schijnt dat je een waszak moet gebruiken, omdat anders sokken vast kunnen komen te zitten.
Ach ja.
Dus ik heel oudevrouwerig 2 waszakken gekocht. Nu gaan er dus 2 zakken in de wasmachine: eentje voor de bh’s, en eentje voor de sokken. Deze heeft nakelijk grotere openingen.
Wassen is op deze manier geen zak meer aan, zeg maar 😉

Maar goed.

Heb nu toch al een aardig logje neergezet.
De laatste tijd zijn we ook erg druk, LT is zijn eigen bedrijfje aan het opzetten. Hij heeft t al best druk, dus dat ik goed nieuws. Weer een reden om trots te zijn.

Ik moet zeggen dat ik wel aan het kwijlen ben als ik al die flaptopjes zo zie 😉 Bijna was ik overstag en had ik zo’n ‘betaal pas in 2007’ aanbod aangenomen. LT heeft mij wijselijk tegen weten te houden 😉

Eerst maar eens afstuderen 🙂

2 thoughts on “hm

  1. Jaaah Hier een berichtje vanaf de woonkamer! LT heeft zijn laptop YAY! Dit is wel superdeluxe interpretten zo hoor!!! Damn! Zelf ook maar snel gaan sparen voor een laptop, dit ding is gewoon 3x sneller dan mijn eigen pc.. dat is best lekker moet ik zeggen 😉 Voor LT die nu op zijn vaste pc zit te klooien: hallooo 😉

  2. Jij bent door ons GETAGED! Durf jij de vragenlijst in te vullen? Kijk op onze weblog voor meer informatie!!! 😀
    LET OP; Mensen die dit niet zo leuk vinden, de tag-lijst, zijn natuurlijk niet verplicht om mee te doen! Sorry alvast aan de mensen die ik getaged heb en het niet zo leuk vinden!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website