Goed, de titel kan je op meerdere manieren opvatten. Zoals wel bekend was ik de afgelopen paar dagen ziekjes. Lag vooral in bed. vandaag even pijlen hoe groot de schade nou precies was, van 2 dagen Lajos hoofd huishouding….

De foto’s van de woon- en slaapkamer, laat staan die van de badkamer!! Durf ik niet te tonen. De keuken geeft echter wel een leuke ( nou ja, léuke :S) impressie…

*

Ja, u ziet het goed, de kap is van de ventilator af, mijn bieslookplantje staat er ook niet al te fleurig meer bij, de afwasborstel, nou.. ehm.. zoek zelf maar waar Lajos deze praktisch heeft opgeborgen…. 😉

* Een enkel detail is voor de foto in scene geze, door Lajos zelf

Verder heeft Kimske zelf een metamorfose ondergaan. Inmiddels voorzien van een mooie groene nette jas, wat de winkel meneer zeer deftig ‘mantel’ noemde, is Kimske naar de kapper geweest. het resultaat is hieronder te zien….

In het dorp kwam ik 3 sinkterklazen tegen. Nee, niet 3x sinterklaas, nee ehct 3 sinterklazen… 3 hulpjes in één dorp… Is dat niet wat teveel van het goede???

Overigens was door mijn ziek zijn bepaalde lakens niet meer voor hergebruik vatbaar, dus liep over de markt om wat nieuwe beddengoed aan te schaffen. Bij het afrekenen zei meneer vrolijk: ‘ah, ook ziek geweest? U bent nummer zoveel al die alles nieuw haalt!’. Ja daar sta je dan zeg maar….

Dankzij Lajos ben ik van IE6 overgestapt op firefox. Dit bevalt veeeel beter, echt een aanrader!!!!

de kapper….

Fijn weekend allen!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website