Zoveel mensen zoveel eiersalades.

Mijn eiersalade maak ik zo:

3 hardgekookte eieren

3 EL mayonaise (let erop dat je geen zoete mayo gebruikt)

3 fijngesneden kleine augurken

snufje peper

snufje zout

verse bieslook

verse peterselie

snuf Kerrie djawa

 

Nu ben ik best een miespel. Ik ontleed mijn eieren altijd, sinds ik een keer een embryo ontdekte, heb ik dat.

Elk klein rood flupje wordt vakkundig verwijderd en bij grote klontjes, gaat het hele ei weg. Zelfs als ik weet dat het niet om een vruchtje kan gaan. Gewoon het idee mensen! bah! Je zit dan een klontje bloed te eten.. brrrr. Deze walging is waarschijnlijk alleen te begrijpen als je zelf vega bent.

 

Maar goed. Ontleed de eieren en snij ze heel fijn.

Mix de kruiden met de mayo en voeg daar de eieren aan toe. Eventueel kun je er een paar druppels citroensap bij mengen.

In plaats van bieslook, is Thijm ook erg lekker!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website